Gratis Advies van een Accountant!

 

 

 

 

De meest gestelde vragen aan een AA-Accountant

 

De AA-Accountant is de deskundige voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen op administratief gebied is hij de aangewezen persoon om u te ondersteunen, maar ook op het gebied van personeel, aanvragen van financieringen, pensioenen, investeringsbeslissingen en alle andere zaken die te maken hebben met de financiŽle kant van uw (startende) onderneming!

 

 

 

Heb ik als ondernemer een AA-Accountant nodig?

 

Ja. Als ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op dat waar u goed in bent: ondernemen. Maar hiervoor heeft u wel betrouwbare financiŽle gegevens nodig: voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor eventuele mede-eigenaren, voor de bank en natuurlijk de fiscus. Als u (of uw personeel) onvoldoende tijd of onvoldoende deskundigheid hebt om daar zelf mee bezig te zijn, kunt u een AA-Accountant inschakelen. De AA-Accountant kan u niet alleen helpen bij het opstellen van de jaarrekening, maar ook bij het verifiŽren van de in de jaarrekening opgenomen gegevens. Daarnaast kan de AA-Accountant belangrijke ontwikkelingen in de financiŽle positie van uw bedrijf tijdig signaleren. Ook kan hij u attent maken op veranderingen in wettelijke voorschriften. Omdat deze werkzaamheden een specifieke deskundigheid vereisen en veel ondernemers het belangrijk vinden dat een onafhankelijke deskundige van buiten de eigen organisatie naar de cijfers kijkt, verstrekken zij aan de AA-Accountant opdracht.

 

Kijk hier voor het antwoord op de andere vragen:

  1. Wat heb ik aan een financiŽle administratie?
  2. Waarom willen anderen mijn jaarrekening zien?
  3. Kan ik gemakkelijk geld lenen bij de bank?
  4. Wat kost een AA-Accountant eigenlijk?

 

 

 

Hebt u nog andere vragen?

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft aan een AA-Accountant. Kijk dan hier naar de mogelijkheid om een keer gratis advies te krijgen van een AA-Accountant!

 

 

 

 

 

bronvermelding en contactgegevens††††††††† © www.gratisadviesvaneenaccountant.nl 2007