Gratis Advies van een Accountant!

 

 

 

 

De meest gestelde vragen aan een AA-Accountant

 

De AA-Accountant is de deskundige voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen op administratief gebied is hij de aangewezen persoon om u te ondersteunen, maar ook op het gebied van personeel, aanvragen van financieringen, pensioenen, investeringsbeslissingen en alle andere zaken die te maken hebben met de financiŽle kant van uw (startende) onderneming!

 

 

 

Waarom willen anderen mijn jaarrekening zien?

 

De jaarrekening is natuurlijk heel belangrijk voor de ondernemer zelf. Maar de informatie is ook nuttig voor andere partijen. Zo willen banken en andere vermogensverschaffers graag weten hoe het bedrijf zich ontwikkelt en hoe de vermogenspositie is. De fiscus wil weten over welk bedrag belasting moet worden geheven. Leveranciers willen graag inzicht hebben in uw kredietwaardigheid. Deze groepen belanghebbenden moeten erop kunnen vertrouwen dat de jaarrekening van uw bedrijf een juist en getrouw beeld geeft van de werkelijkheid. Ten slotte hebben zij (in beginsel) geen inzage in de achterliggende gegevens.

 

Kijk hier voor het antwoord op de andere vragen:

  1. Wat heb ik aan een financiŽle administratie?
  2. Waarom willen anderen mijn jaarrekening zien?
  3. Kan ik gemakkelijk geld lenen bij de bank?
  4. Heb ik als ondernemer een AA-Accountant nodig?
  5. Wat kost een AA-Accountant eigenlijk?

 

 

 

Hebt u nog andere vragen?

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft aan een AA-Accountant. Kijk dan hier naar de mogelijkheid om een keer gratis advies te krijgen van een AA-Accountant!

 

 

 

 

 

bronvermelding en contactgegevens††††††††† © www.gratisadviesvaneenaccountant.nl 2007