Gratis Advies van een Accountant!

 

 

 

 

De meest gestelde vragen aan een AA-Accountant

 

De AA-Accountant is de deskundige voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen op administratief gebied is hij de aangewezen persoon om u te ondersteunen, maar ook op het gebied van personeel, aanvragen van financieringen, pensioenen, investeringsbeslissingen en alle andere zaken die te maken hebben met de financiŽle kant van uw (startende) onderneming!

 

 

 

Wat kost een AA-Accountant?

 

De tarieven die accountants hanteren, worden bepaald door de markt. AA-Accountants zijn dus vrij hun tarieven vast te stellen. AA-Accountants hanteren tarieven die vergelijkbaar zijn met die van andere professionele dienstverleners. Bij het bepalen van het honorarium houdt de AA-Accountant rekening met de aard en complexiteit van de te verrichten werkzaamheden en het tijdsbestek. Zo geldt voor het werk van een assistent-accountant een lager tarief. Wat u jaarlijks uitgeeft, hangt onder andere af van de kennis en ervaring die u inschakelt.

 

Kijk hier voor het antwoord op de andere vragen:

  1. Wat heb ik aan een financiŽle administratie?
  2. Waarom willen anderen mijn jaarrekening zien?
  3. Kan ik gemakkelijk geld lenen bij de bank?
  4. Heb ik als ondernemer een AA-Accountant nodig?

 

 

 

Hebt u nog andere vragen?

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft aan een AA-Accountant. Kijk dan hier naar de mogelijkheid om een keer gratis advies te krijgen van een AA-Accountant!

 

 

 

 

 

bronvermelding en contactgegevens††††††††† © www.gratisadviesvaneenaccountant.nl 2007