Gratis Advies van een Accountant!

 

 

 

 

De meest gestelde vragen aan een AA-Accountant

 

De AA-Accountant is de deskundige voor het Midden- en Kleinbedrijf. Niet alleen op administratief gebied is hij de aangewezen persoon om u te ondersteunen, maar ook op het gebied van personeel, aanvragen van financieringen, pensioenen, investeringsbeslissingen en alle andere zaken die te maken hebben met de financiŽle kant van uw (startende) onderneming!

 

 

 

Kan ik gemakkelijk geld lenen bij de bank?

 

Dat hangt ervan af hoeveel vertrouwen een bank heeft in uw kredietwaardigheid. De bank wil het geld natuurlijk terug en verlangt zekerheden voor het geval dat u de lening niet kunt aflossen. De bekendste zekerheden zijn hypotheek op onroerende zaken, pandrecht op de inventaris, machines en voorraden en borgstelling door de ondernemer met zijn privť-vermogen.

 

Banken beoordelen financieringsaanvragen volgens een aantal maatstaven. De bank moet van u de indruk krijgen dat u bekwaam leiding kunt geven aan uw onderneming. Ook kijkt de bank naar de doelstelling en de marktpositie van uw (toekomstige) bedrijf; een en ander kan onder meer blijken uit uw ondernemingsplan. Bij het opstellen van dat ondernemingsplan kan een AA-Accountant u bijstaan. De bank beoordeelt de financiŽle informatie verder aan de hand van uw eerste balansopstelling, begrotingen en (exploitatie) prognoses.

 

Kijk hier voor het antwoord op de andere vragen:

  1. Wat heb ik aan een financiŽle administratie?
  2. Waarom willen anderen mijn jaarrekening zien?
  3. Kan ik gemakkelijk geld lenen bij de bank?
  4. Heb ik als ondernemer een AA-Accountant nodig?
  5. Wat kost een AA-Accountant eigenlijk?

 

 

 

Hebt u nog andere vragen?

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog meer vragen heeft aan een AA-Accountant. Kijk dan hier naar de mogelijkheid om een keer gratis advies te krijgen van een AA-Accountant!

 

 

 

 

 

bronvermelding en contactgegevens††††††††† © www.gratisadviesvaneenaccountant.nl 2007